Underbara vår

Jag kan inte riktigt fatta den underbar värmen och det fantastiska vädret vi har haft ett tag nu! Ända sedan vi kom hem ifrån Mallorca har vädret varit helt fantastiskt. Vissa dagar har varit riktigt riktigt heta. Dessutom är det så grönt och det blommar överallt.

Blommande körsbärsträd

Jag brukar bli lite deppig när jag kommer hem från en utlandsresa, och det blev jag lite den här gången också, MEN inte alls som jag brukar och det är nog tack vare den här underbara våren. Solljuset, värmen mot huden och den vackra klarblåa himlen. Känslan av att få känna att det nästan känns som semester trots att vi är hemma.

Rhododendron

Rhododendron

Vi har ätit frukost på balkongen. Vi har ätit mat där. Vi har båda blivit sugna på att äta sallader, så några kvällar i veckan har jag slängt ihop en stor sallad med allt möjligt i och så har vi ätit det till mat på kvällen. Det är så fräscht och lätt!

Underbara vår!

Hoppas ni njuter av våren ♥

Leave a Reply