Projekt 365: Dag 169-189

Det har varit både mycket och lite på sista tiden. Mycket har hänt och mycket vi gjort men jag har också haft dagar då jag gjort ingenting (som tur är).

Här blir lite glest med bilder till det här inlägget, dels för att det har varit dagar med så extremt tråkiga bilder (särskilt för andra) och dels för att jag väljer att inte lägga ut alla privata bilder 😉

Annars då, ja mannen gillar ju fotboll så det har ju sett på en hel del fotboll här hemma!

Projekt 365: Dag 172
Dag 172
Projekt 365: Dag 173
Dag 173

Jag hittade ännu ett superfint ställe på en av mina cykelturer. Har dessvärre kommit av mig lite med cyklingen de senaste veckorna. Har varit så intensiva veckor så när jag har varit ledig har jag bara vilat. Men ska försöka komma igång snart! I alla fall försöka komma ut ett par gånger till innan vi har semester! Här var i alla fall ett jättemysigt ställe vid en liten damm inte alls så långt hemifrån.

Projekt 365: Dag 176
Dag 176

Det har spenderats en del tid vid havet också. Vi har ju an helt underbar sommar!

Projekt 365: Dag 179
Dag 179
Projekt 365: Dag 186
Dag 186

Hoppas ni har det bra i värmen! ♥

Leave a Reply