Fotografering bland körsbärsträd

Våren är verkligen min absoluta favorittid på året. Allt kommer till liv och man har det bästa framför sig. Det är då mina favoritträd och blommor börjar blomma, som bland annat körsbärsträd!

Så jag gjorde en bucketlist på saker jag ville göra den här våren. En sak på listan var att få fotografera ett par bland körsbärsträd och det är PRECIS vad jag fick göra med de här sötnosarna!

Kärleksfotografering bland körsbärsträd, Halmstad

De blommande körsbärsträden bidrar verkligen till att det blir en så romantisk känsla i bilderna och det är just den romantiska känslan som gör att jag ÄLSKAR att fotografera just par! Tycker det är så fint!

Parfotografering bland körsbärsträd, Halmstad Kärleksfotografering bland körsbärsträd, Halmstad

Jag hade ju inte så bra koll på var det fanns bra träd att fotografera vid så jag fick leta lite innan vi hittade dessa. Jag vill ju ha träd som har grenar som kommer ner lite så vi kunde fotografera inne bland grenarna. (Det börjar bli en grej med mig, tror jag, att fotografera inne bland träd och blommor, haha)

I alla fall, några dagar senare när vi var ute och körde så hittade vi faktiskt ett annat bra och större träd med lite bättre omgivning. Bra att veta till ett annat år!

Så, om du bor i Halmstad och har tips på bra körsbärsträd så tar jag tacksamt emot tips!

Fotografering vid havet

Efter att vi fotat där bland körsbärsträden åkte vi vidare till nästa plats. Det var nere vid havet, på en strand utanför Halmstad, i Laxvik/Påarp. Jag älskar det stället! Där finns både sandstrand och klippor (och lite träd) Och där är oftast mycket lugnare och inte så mycket folk.

Först så fikade vi lite vid några stora stenar precis nere vid vattnet och njöt en stund innan vi satte igång att fota igen.

Kärleksfotografering Halmstad

Parfotografering Halmstad Parfotografering Halmstad Parfotografering Halmstad

Havet var sådär perfekt lugnt, inte så att det var helt stilla utan att det böljade mjukt och fint.

Var hade du helst velat bli fotograferad? Gillar du strand, skog eller kanske på en äng?

Leave a Reply