Kärleksfotografering – Tobias & Emmely

Parfotografering Helsingborg

Jag fotograferade det här paret i Rosenträdgården i Helsingborg i våras, precis när körsbärsträden blommade. <3

Emmely & Tobias var så gulliga tillsammans och jag älskar hur han tittade på henne. Det syns på bilderna. Det är ett bra tips till par som vill ta bilder! Att bara se på varandra. Det behöver inte vara några krångliga eller konstiga poser, det räcker att ni bara tittar på varandra, står nära varandra eller håller om varandra.

Kärleksfotografering i Helsingborg
Kärleksfotografering Helsingborg

De här två var så avslappnade och det kändes verkligen som att de hade det mysigt tillsammans. PRECIS så vill jag att en fotografering ska vara! ❤ En mysig liten stund som ni har med varandra då ni bara kan njuta av att vara tillsammans och koppla av!

Kärleksfotografering Helsingborg
Kärleksfotografering Helsingborg

Emmelys vackra kläder är från Sewtrendy accessories och Ida Sjöstedt.

Leave a Reply