Life update

Känner du som jag ibland, att det är svårt att vara positiv, speciellt när det är så oroligt omkring oss? Det ÄR svårt att jobba med sina tankar, men det kan vara skönt att veta att du inte är ensam i så fall.
Det tar tid och ansträngning. Jag har funderat en del på detta, vad jag skulle kunna göra för att hjälpa, och har arbetat på en alldeles speciell sak som kanske kan hjälpa dig. Men först vill jag berätta lite vad som hänt på sista tiden och lite vad som kommer komma.

Jag vet att det varit lite tyst här ett tag. Mycket har hänt sen sist och hela världen är väldigt konstig just nu.
Vi är mitt uppe i Corona-krisen och inget är som det brukar.
Förutom det så har det hänt massor här för oss också. Vi har flyttat (äntligen). Det gick väldigt fort när det väl gick. Och vi flyttade ut helgen innan de skulle börja med totalrenoveringen av vårt badrum (i den gamla lägenheten).
Vi hade tur och fick nycklarna en vecka innan flytten så vi kunde måla och fixa väldigt mycket innan vi flyttade in. Det var en tuff vecka men är så glada att allt ändå gick bra.
Det var mycket jobb med det mesta, det som gick väldigt smidigt och bra var nerpackningen och städning av den gamla plus att vi fick jättemycket hjälp med den nya. Sååå TACKSAM!

Något vi INTE räknat med och som var en rejäl överraskning (positiv alltså) var att vi skulle få en liten uteplats. Det är jättesvårt att få de lägenheterna på markplan i det området. Så det är ytterligare en rolig och spännande sak att jobba på. För den behöver definitivt lite kärlek den där uteplatsen😉

Vitsippor

Så det har alltså varit mycket fokus på flytt och renovering ett tag, sen behövde jag ta lite off-tid efter det. Vilket var väldigt skönt.

MEN jag har samtidigt även planerat och jobbat på vad jag ska göra här och på instagram framöver också. Bland annat så vill jag dela mer tips (och listor😊), recept, men också mer vad vi kan göra för att må lite bättre (mentalt).

Jag är ju fotograf så mitt huvudfokus (pun unintended) har ju varit foto men jag vill att det ska vara lite annat roligt här också.

Det är bland annat en speciell sak som jag jobbat med. En liten utmaning. Jag har sett en del utmaningar (challenges) som jag fastnat för, och blivit inspirerad att skapa en egen.

Såå jag har skapat just en sån CHALLENGE, med små saker att göra varje dag för att fokusera på att bli mer positiv.

Jag tänker att jag under 30 dagar framöver (med start 1/5) ska dela en uppgift (eller tanke) varje dag som vi kan göra tillsammans! Hur låter det? 😊 Någon som vill haka på? Det är inga stora och svåra saker (för då är chansen mycket större att jag inte gör dem😉) utan små uppgifter eller saker vi kan tänka på eller jobba på just den dagen.

Jag kommer dela utmaningen och uppgifterna på instagram stories varje morgon. Så följ mig gärna där (simply_papaya) om du inte redan gör det.

Så nu är jag tillbaks och vi tar nya tag i den här märkliga tiden vi är mitt uppe i nu. Jag tänker välja att försöka hitta det positiva.

Hoppas du mår bra? Var rädd om dig och andra<3

Leave a Reply