BLI MER POSITIV – 30 DAY CHALLENGE

Tycker du ibland att det känns svårt att tänka positivt? Skulle du kanske vilja bli mer positiv?

Jag har haft väldigt svårt för det tidigare, men jag har jobbat på det och jobbar fortfarande på det. För det är något man kan välja att arbeta med. Jag kanske inte kan påverka saker som händer utifrån, men det jag KAN påverka är vad som händer inifrån.

Nu är maj månad äntligen här (tycker det är en helt underbar vår-månad). Och med det så har jag också kört igång min 30 dagars-utmaning med fokus på att bli mer positiv (startade 1 maj).

Om du undrar vad jag pratar om så skrev jag lite om det i förra inlägget (länk kan du hitta längst ner, efter det här inlägget).

Vad är 30 dagars-utmaningen?

Det är alltså en 30 dagars challenge där jag delar en liten uppgift eller tanke varje dag. En sak att fokusera på för den dagen. Jag tycker personligen att det är så lätt att glömma bort att hela tiden arbeta med sina tankar för att vara positiv. Speciellt när vardagen rullar på och det är stressigt och man är trött. Så jag tycker det är så bra att bli påmind om det regelbundet och detta kan vara ett sätt. Plus att det kan vara lättare att göra det tillsammans med någon annan, någon som kan heja på, vilket jag mer än gärna gör om du vill ha stöd och pepp i detta.

Du kan följa med på Instagram stories där jag kommer dela varje dag i 30 dagar. Det hade varit så roligt att höra vilka som gör uppgifterna och hur det går. Tänk så kul sen att titta tillbaks efter de 30 dagarna och se vad som hänt och se om vi känner oss gladare😊. Inläggen på stories finns sparade under höjdpunkter så det går alltid gå tillbaks och titta på dem när du vill.

Kram & Lycka till

Bli mer positiv
Bli mer positiv – Dag 4

https://www.simplypapaya.com/2020/04/life-update/

Leave a Reply